by | 5 sep 2020 | Geen categorie | 0 comments

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, de tekst 'SPECALEACTIE!!! FCVH C VERBROEDERING HOFSTADE HETANKERSTEUNT FC verbroedering HOFSTADE voorverbeteringswerken aan kantine ક kleedkamers GOUDEN- CAROLUS Gepersonaliseerde kist CAROLUS SCLASSIC TRIPEL !!! UNIEK EXEMPLAAR aan scherpe prijzen kist: 22 euro incl btw 2 kisten 36 euro incl btw 3 kisten 50 euro incl btw BESTELLEN VIA FCV FCVHOFSTADE HOFSTADE CAROLL RETANKER'
helaas 😞geen openingsBBQ 🍗🍔dit jaar, evenementen worden uitgesteld😟….MAAR wij zitten NIET🤩 stil
📣📣📣SPECIALE ACTIE 📣📣📣 ,
Samen met Brouwerij het ANKER kan je de CLUB steunen door je kistje Gouden Carolus 🍻🍻🍻 te bestellen via de QR CODE of via deze link.
Eenvoudiger kan het niet.
Hoe meer je bestelt, hoe goedkoper het wordt.
De voorraad is beperkt dus haast je !!!

Archief