door | 3 aug 2020 | Geen categorie | 0 Reacties

Nu het nieuwe seizoen steeds nadrukkelijker aan de deur klopt wordt het tijd om een nieuwtje te delen. In het tussenseizoen zijn we hard in de weer geweest met de zoektocht naar een nieuwe kledij leverancier. Na veel wikken en wegen is onze keuze gevallen op SDM Solutions/Promosport. Zij gaan voor de volgende seizoenen ons voorzien van kledij voorzien, hetzij van Uhlsport, hetzij via sublimatie en eigen ontwerp.

Ook verzorgen zij voor ons een webshop waarop wij de door ons gekozen lijn van Uhlsport aanbieden tegen verminderde prijs. Deze artikelen zijn voorzien van de opdruk FCV Hofstade of ons logo.

KLEDIJPAKETTEN via lidgeld – alle reeksen

De pakketten die in het lidgeld inbegrepen zijn worden ook via deze weg besteld. Na het betalen van het lidgeld ontvangt u van ons een e-mail met de uitleg hoe en een code waarmee u het pakket zelf kan bestellen. Dit pakket wordt geleverd op de club en via ons aan jullie bezorgd. Opgelet, indien u het pakket bestelt zonder code wordt de prijs niet op 0 gezet.

Link webshop: https://www.promosportgroup.com/fc-verbroedering-hofstade
Paswoord: Hofstade2020

Archieven