Het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 staat voor de deur en we zijn al een tijdje volop bezig met de voorbereiding hiervan.

Zoals we allemaal weten is het vorige seizoen abrupt ten einde gekomen en hopen we met z’n allen dat we dit nooit meer hoeven meemaken.  Uiteraard staat een goede gezondheid voorop en we wensen dit dan ook iedereen van harte toe !

 Nu de zomervakantie gestart is, maakt Verbroedering Hofstade zich alweer op voor de start van het voetbalseizoen 2020-2021.  Ook al zijn vorig seizoen onze geplande top-initiatieven zoals het jaarlijks Paastornooi en Steakfestijn niet kunnen doorgaan, het bestuur van onze club zal geen moeite sparen om het nieuwe seizoen zo optimaal mogelijk te kunnen aanvangen.  In het tussenseizoen zal er door een hele ploeg vrijwilligers hard gewerkt worden om de terreinen en onze accommodatie terug ‘picobello’ in orde te maken.

Voor bedragen en betalingsmodaliteiten volg je deze link

Archieven