door | 14 okt 2016 | Nieuws, Seizoen 2016-2017 | 0 Reacties

rouwbrief-paulaWij moeten tot ons grote spijt het heengaan melden van één van onze zeer gewaardeerde medewerksters, Paula Behets. Paula heeft zich gedurende vele jaren zich belangeloos en met ongelofelijk veel toewijding ingezet voor onze club. Wij zijn haar hiervoor ongelofelijk dankbaar. Ook gaan onze gedachten uit naar de famile van Paula en bieden wij hen onze oprechte deelneming aan in deze zeer moeilijke tijd. De uitvaart vindt plaats op zaterdag 15 oktober om 10u in de parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw van Goede Bijstand te Hofstade.

 

Paula, ik zal je niet meer zien voorbij wandelen met je plastic zakje of je trolley, op weg naar je zus of naar ergens waar een helpende hand nodig was. Ik zal je niet meer achter de toog zien staan op de voetbal of naarstig in de weer zien zijn op weer eens een eetfestijn. Ik zal je niet meer horen roepen als ik je weer eens, in gedachten verzonken, was voorbij gelopen. Ik zal je niet meer op de bus zien staan wachten. Onze jeugdspelertjes zullen niet meer het genoegen hebben om hun drankje van jou te krijgen en te ervaren hoe een warme persoon jij was. Maar we zullen het hen vertellen, want jij leeft voort in ons hart en onze gedachte. Ik ben niet echt een gelovig persoon, maar moest ik toch fout zijn en er een hemel bestaan, dan weet ik zeker dat vanaf nu alles er veel vlotter zal verlopen…

Archieven