Sportief

Datum Uur Wedstrijd Score Type
zo 05-08-2018 16:00 Verbr. Hofstade – Infinity Fc Vilvoorde Beker Van Brabant
di 07-08-2018 19:30 SK Laar- Verbr.Hofstade Beker Van Zemst
do 09-08-2018 19:30 Verbr.Hofstade – KFC Eppegem Beker Van Zemst
zo 12-08-2018 16:00 Sv Kobbegem – Verbr. Hofstade Beker Van Brabant
wo 15-08-2018 ???? Finaledag Beker Van Zemst Beker Van Zemst
zo 19-08-2018 16:00 Verbr. Hofstade – F.C. Ramsdonk Beker Van Brabant
zo 26-08-2018 16:00 K.V.C. Terheide A – Verbr. Hofstade Beker Van Brabant

Met veel spijt hebben we het overlijden moeten vernemen van Rosa Moens. Rosa was jarenlang een zeer gewaardeerde medewerkster van onze club. Vele jaren stond ze achter de toog van onze kantine, zowel tijdens weekdagen als weekends, deed ze de was voor onze ploegen en was ze de vurigste supporter. Als je tijdens de wedstrijd niet hard genoeg je best gedaan had dan was een vermanende je deel. Maar Rosa zag ons allemaal graag, het was haar lange leven om ons van bier en propere truitjes te voorzien. Het wassen en plassen had ze enkele jaren geleden reeds opgegeven en ook haar tapkast heeft ze, met pijn in het hart, twee jaar geleden moeten overdragen aan een jongere generatie, want de benen wilden niet meer mee.
Rosa, we willen je nog een laatste keer bedanken voor al het harde werk dat je voor onze club hebt verricht.

De uitvaart vindt plaats in de kerk van Hofstade op 15 juli om 10 uur.

ziptopOp vrijdagavond 16 juni vanaf 19:30 organiseren we onze jaarlijkse pasdag voor de clubkledij. Hier zal de ziptop sweater, die in het lidgeld van het seizoen 2017/2018 inbegrepen is (zie foto), gepast kunnen worden. Ook is er de mogelijkheid om aan zeer voordelige prijzen artikels uit de clublijn aan te kopen (Jako Striker). De artikelen die aangeboden worden zijn een trainingspak, een polo, t-shirt, short en voetbalzak. Voor de nieuwe spelers is vooral de aankoop van een trainingspak zeer aangewezen, aangezien dit op wedstrijddagen de herkenbaarheid en samenhorigheid van de groep bevorderd.
De aanwezigheid van onze leden wordt zeer op prijs gesteld. Mensen die pas later passen, zullen naar alle waarschijnlijkheid later dan de anderen hun kledij ontvangen. De levering voor de personen die komen passen wordt verwacht aan het begin van de trainingen.

initdagAltijd al willen (leren) voetballen? Dan ben je op 10 juni van harte welkom op de terreinen van FCV Hofstade.
Wij voorzien initiatietrainingen, een springkasteel, een panna-veldje en lekkere ijsjes voor alle kinderen. Alle kindjes (jongens en meisjes) geboren tussen 2008-2013 kunnen hier een eerste ervaring met voetbal opdoen!

Ook voor onze G-ploeg de grasstuivers zijn we nog op zoek naar enkele spelers/speelsters. Zowel voor de -14 jarigen als de +14 jarigen is er nog voldoende plaats! Iedereen welkom

 

In deze bijlage vinden jullie de aangifte voor de verzekering bij een ongeval.

Aangifte-ongevallenformulier

[singlepic id=70 w=320 h=240 float=left]Sinds enkele weken heeft onze club er een ploegje bij, meerbepaald een G-ploeg, een voetbalploegje voor kinderen met een beperking. 
Toen vorig jaar Ronnie Machnicka bij onze club kwam aankloppen met de vraag of zijn twee stiefkinderen, Ronaldo en Amanda, beide kinderen met een vorm van autisme, bij ons konden aansluiten werd hier door de club positief op gereageerd. Ronaldo en Amanda werden ondergebracht in de ploeg van Hans Van Gool.
Ronnie had ook contacten met Recreas (Recreatief Aangepast Sporten) en samen met Hans is hij naar deze mensen toegestapt met de bedoeling wat meer informatie te verkrijgen omtrent de opstart van een  G-voetbalploegje.  Enkele maanden later resulteerde dit in een initiatief waar we binnen de club heel tevreden mee zijn, namelijk onze Grasstuivers, want dat is de naam van deze toffe bende. Als binnekort ook de laatste administratieve beslommeringen,opgelegd door Recreas, van de baan zijn (opstart apart bestuursorgaan, openen aparte rekening e.d.) dan kunnen onze jongens en meisjes heuse wedstrijden en tornooien spelen. 

Spelertjes en speelstertjes van 7 tot 14 met een beperking zijn welkom op de trainingen die elke woensdag doorgaan van 18 tot 19 uur want… hoe meer zielen…hoe meer vreugd.
Ouders die vragen hebben betreffende onze g-ploeg kunnen steeds terecht op ons emailadres grasstuivers@fchofstade.be

Trooper

Trooper