Beste spelers, jeugdspelers en ouders,

Het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023 staat voor de deur en we zijn al een tijdje volop bezig met de voorbereiding hiervan. FC VERBROEDERING HOFSTADE staat erop spelers, ouders en medewerkers te bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen. Mede hierdoor kunnen wij tevreden terugblikken op het vorige seizoen. De eerste keer sinds lang organiseerden we voor onze jeugd terug een zeer geslaagde paasstage. Na de vele corona-restricties was het voor ons prioritair onze spelertjes in een aangename sfeer terug te laten genieten van het voetbal. Ook volgend jaar zullen we deze lijn verderzetten.

 Zo staan onze jaarlijkse initiatieven zoals het Paastornooi en Steakfestijn zeker weer op de planning. Om het seizoen sfeervol op te starten organiseren we op 19 (jeugd) en 20 (A-kern) augustus 2022 camping fcvh voor spelers en ouders. Op die dag zal je rond de terreinen kunnen kamperen met je kinderen en voorzien trainers en bestuur een lekkere bbq en drank. Ambiance verzekerd. Meer info wat betreft inschrijvingen hieromtrent en datums trainingen volgt later.

 In het tussenseizoen zal er door een hele ploeg vrijwilligers hard gewerkt worden om de terreinen en onze accommodatie terug klaar te zetten voor het nieuwe seizoen.  

 Desondanks de onvermijdelijke kosten waar we als club niet omheen kunnen trachten we als Verbroedering Hofstade de lidgelden zo laag mogelijk te houden.

 De lidgelden voor het seizoen 2022-2023 bedragen:

  • Voetbalspeeltuin : 130 €
  • U6 : 200 €
  • U7-U14 : 240 €
  • A-ploeg : 250€

 

Vanaf het 2de lid in hetzelfde gezin, mag u voor dit gezinslid het lidgeld met 10 € verminderen.

 Omdat we onze ploegen tijdig moeten inschrijven bij de voetbalbond vragen we iedereen uiterst betaald te hebben op 1 augustus 2022. Vriendjes die graag later nog eens komen proberen uiteraard nog welkom.

Gelieve dit bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE11-7512-0252-7148 met referentie : naam/voornaam speler + geboortejaar speler.

 

Alvast sportieve groeten,

Bestuur en trainers Verbroedering Hofstade