Laatste nieuws

Visfestijn 8 en 9 oktober

Visfestijn 8 en 9 oktober

Nadat we het vorig seizoen op het laatste moment hebben moeten afgelasten organiseren we dit jaar met veel enthousiasme ons Visfestijn.

Een portie mosselen, een lekker visgerecht of een vol-au vent, we bieden het op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober aan aan democratische prijzen.

We hopen jullie na deze moeilijke tijden in goede gezondheid en met grote honger terug te zien!!!!

Hopelijk tot binnenkort!!

Overlijden Symonne ‘Wiske’ Van Der Elst

Met grote droefheid vernamen wij het overlijden van Wiske, echtgenote van ex-voorzitter Mon Vervoort en zelf gedurende verschillende jaren een zeer gewaardeerde medewerkster achter de toog. Wiske is eveneens de moeder van ex-voorzitter en jarenlang bestuurslid en medewerker Freddy Vervoort en ex-trainer van onze A-ploeg, reserven en verschillende jeugdploegen Patrick Vervoort en oma van ex-spelers Kevin en Kjelle Vervoort.

Wij wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke periode.

Camping Ossebeemden

Camping Ossebeemden

Kom jij samen met ons op 31 juli een kamperen rond onze terreinen of hou je het liever bij de bbq. Een pintje, een leuke babbel, wat muziek, gezellig samenzijn aan het begin van het seizoen. Nadien kamperen we rond onze velden om zondag te beginnen met een lekker ontbijtje? Schrijf je dan snel in via deze link

Jeugdinitiatiedag

Op zaterdag 5 juni organiseert Verbroedering Hofstade zijn jaarlijkse jeugdinitiatiedag. Gezien de huidige COVID-19 situatie kan het programma van deze initiatiedag nog wijzigen.
We willen op 5 juni alle kinderen tussen 4 en 11 de kans geven om te proeven van onze fantastische sport en wie weet vinden ze het wel zo leuk dat ze er een nieuwe hobby/sport aan overhouden.

In tegenstelling tot andere jaren vragen we dit jaar (door de COVID maatregelen) om vooraf in te schrijven via deze link.

We vragen iedereen om 14 uur aanwezig te zijn zodat wij alles kunnen uitleggen en in goede banen leiden om dan vanaf 14:30 te kunnen starten met onze trainingen.
De opening van de kantine en de mogelijkheid dat ouders deze training bijwonen zal afhankelijk zijn van de op dat ogenblik geldende COVID-19 maatregelen. 

 

 

Overlijden Constantia ‘Tineke’ Torfs

Met droefheid vernemen wij het overlijden van Constantia ‘Tineke’ Torfs, echtgenote van Frans Cammerman en moeder van Rudi Cammerman. Frans is reeds sinds 1964 lid van onze club en net zoals zijn zoon Rudi zeer actief geweest als scheidsrechter en opleider.
Wij bieden onze oprechte deelneming aan aan de familie Cammerman en wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Archief