door | 21 sep 2021 | Geen categorie | 0 Reacties

Het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 is terug gestart, na anderhalf jaar kunnen we terug iedereen laten genieten van het spelletje dat we zo graag spelen.

Spijtig genoeg heeft Covid niet alleen veel slachtoffers gemaakt, het heeft ook vermeden dat de dagelijkse werking van vele clubs is blijven doordraaien op volle toeren.

Om terug deze nieuwe start in te luiden hadden wij graag een woordje uitleg gegeven aan alle ouders, spelers en sympathisanten aangaande onze werking en de visie van de club, en dit voor groot en klein.

Graag doen we dit op donderdag 30/09/2021 omstreeks 20u in ons chalet.

Dit weliswaar onder de huidig geldende coronamaatregelen.

Hierop is iedereen welkom ouders, grootouders, vets, oud spelers, nieuwsgierigen, …

Nu we alle activiteiten terug kunnen opstarten moeten we spijtig genoeg vaststellen dat niet alle werken tegelijk kunnen uitgevoerd worden, dat de daartoe noodzakelijke vrijwilligers er niet jonger op worden en of zelfs na lange inactiviteit afhaken.

Langs de andere zijde van de medaille zijn ook weer enkele mensen rechtgestaan die hun jeugdliefde voor Hofstade hebben omgezet in nieuwe waardevolle krachten voor de club, wat we alleen maar kunnen toejuichen.

Tot slot willen we allemaal hetzelfde, jullie en onze kinderen, adolescenten en volwassenen sport aanbieden onder de eigen kerktoren en de begeestering van voetbal in Hofstade terug aanwakkeren.

We hopen op een talrijke opkomst.

Archieven