door | 13 okt 2020 | Club, Nieuws, Seizoen 2020-2021 | 0 Reacties

.

Voetbal Vlaanderen heeft op dinsdag 13/10 beslist om alle competities van 2e Nationale tot 4e provinciale alsook alle recreatieve reeksen (reserven, liefhebbersverbond, veteranen) voor onbepaalde tijd stop te zetten. Dit naar aanleiding van de beslissing van de Vlaamse Regering om de kleedkamers te sluiten.

Onze senioren ploegen mogen dus nog trainen zonder gebruik te maken van de kleedkamers. Bij de jeugd gaan zowel trainingen als wedstrijden door, echter ook zonder het gebruik van de kleedkamers. Dit alles met inachtname van de geldende regels betreffende de bestrijding van COVID-19.

We herinneren de supporters er aan dat tijdens het bijwonen van een wedstrijd, hetzij zittend, hetzij rechtstaand het dragen van een mondmasker steeds verplicht is.

Archieven