Dat de club leeft hoeven we je wellicht niet meer te vertellen. Er zijn dit seizoen ca 45 nieuwe leden ingeschreven en onze eerste ploeg scheert hoge toppen in de competitie. Ook de clubleiding zit niet stil met tal van nieuwe initiatieven. Daarom gaat Verbroedering Hofstade voor de eerste keer, ENIG in ZEMST, een heuse KREEFTENAVOND organiseren met alles erop en eraan!

We serveren een lekker menu met kreeft maar ook de niet-kreeft liefhebbers worden in de watten gelegd met een alternatief menu.

Beide menu’s zijn te verkrijgen voor de zachte prijs van 55 Euro.  Hierin zitten zowel het aperitief met amuses, voorgerecht, soep, hoofdgerecht en uiteraard dessert met koffie.

 

Om kwaliteit te garanderen beperken we het aantal couverts tot 90 en om die reden is het aangewezen vooraf te reserveren.

Wenst u erbij te zijn op 15 december om samen met ons te genieten van een heerlijke en gezellige avond, geef dan een seintje via info@fchofstade.be of via één van onze bestuursleden. Inschrijven kan tot 8 december.

Je kan ook inschrijven via ons online formulier :Inschrijving kreeftenavond

Bij inschrijving vragen we een voorschot van 25 Euro, te betalen op rekeningnummer BE11-7512-0252-7148  met als mededeling de naam die u opgaf bij inschrijving en een e-mailadres of telefoonnummer, zodat we u bij eventuele vragen zouden kunnen contacteren. Je kan dit voorschot ook betalen bij één van onze bestuursleden indien u de inschrijving met hen regelt.

Wij hopen alvast dat u erbij zal zijn.

Archieven