door | 11 okt 2012 | Jeugd, Nieuws, Sportief | 0 Reacties

[singlepic id=70 w=320 h=240 float=left]Sinds enkele weken heeft onze club er een ploegje bij, meerbepaald een G-ploeg, een voetbalploegje voor kinderen met een beperking. 
Toen vorig jaar Ronnie Machnicka bij onze club kwam aankloppen met de vraag of zijn twee stiefkinderen, Ronaldo en Amanda, beide kinderen met een vorm van autisme, bij ons konden aansluiten werd hier door de club positief op gereageerd. Ronaldo en Amanda werden ondergebracht in de ploeg van Hans Van Gool.
Ronnie had ook contacten met Recreas (Recreatief Aangepast Sporten) en samen met Hans is hij naar deze mensen toegestapt met de bedoeling wat meer informatie te verkrijgen omtrent de opstart van een  G-voetbalploegje.  Enkele maanden later resulteerde dit in een initiatief waar we binnen de club heel tevreden mee zijn, namelijk onze Grasstuivers, want dat is de naam van deze toffe bende. Als binnekort ook de laatste administratieve beslommeringen,opgelegd door Recreas, van de baan zijn (opstart apart bestuursorgaan, openen aparte rekening e.d.) dan kunnen onze jongens en meisjes heuse wedstrijden en tornooien spelen. 

Spelertjes en speelstertjes van 7 tot 14 met een beperking zijn welkom op de trainingen die elke woensdag doorgaan van 18 tot 19 uur want… hoe meer zielen…hoe meer vreugd.
Ouders die vragen hebben betreffende onze g-ploeg kunnen steeds terecht op ons emailadres grasstuivers@fchofstade.be

Archieven