FC VERBROEDERING HOFSTADE

Ossembeemden
Gasthuishofweg 30
1981 Hofstade
Tel 015/61.34.79
info@fchofstade.be

Routebeschrijving

Vanuit Mechelen:

Vanaf de Jubellaan komt u de dorpskern van Hofstade binnengereden via de Tervuursesteenweg. Sla vervolgens de eerste straat rechts in! U rijdt nu op de Zemstsesteenweg. Op een 100-tal meter aan de rechterzijde vindt u een klein geasfalteerd straatje. Sla hierin! U rijdt nu naar de parking van FC Verbroedering Hofstade.

Vanuit Vilvoorde:

U rijdt via de Tervuursesteenweg door Elewijt en komt zo de dorpskern van Hofstade binnengereden. Rij door tot aan de kerk. Een 50-tal meter voorbij de kerk slaat u links in. U rijdt nu op de Zemstsesteenweg. Op een 100-tal meter aan de rechterzijde vindt u een klein geasfalteerd straatje. Sla hierin! U rijdt nu naar de parking van FC Verbroedering Hofstade.

Vanaf de E19 Antwerpen – Brussel:

Neem de afrit Weerde. Volg vervolgens de wegwijzers “Hofstade” tot u in het dorp bent aangekomen. Een 50-tal meter voorbij de kerk slaat u links in. U rijdt nu op de Zemstsesteenweg. Op een 100-tal meter aan de rechterzijde vindt u een klein geasfalteerd straatje. Sla hierin! U rijdt nu naar de parking van FC Verbroedering Hofstade.

Vanuit Boortmeerbeek:

U komt van de Leuvensesteenweg. Vervolgens rijdt u de Molenheidenbaan teneinde tot u aan een druk kruispunt komt. Hier slaat u rechts af. U bevindt zich nu op de Tervuursesteenweg. Rij steeds rechtdoor. Op een bepaald ogenblik zal u de kerk zien. Een 50-tal meter voorbij de kerk slaat u links in. U rijdt nu op de Zemstsesteenweg. Op een 100-tal meter aan de rechterzijde vindt u een klein geasfalteerd straatje. Sla hierin! U rijdt nu naar de parking van FC Verbroedering Hofstade.

Grotere kaart weergeven

Trooper

Trooper

Onze Goldpartners