Seizoen 2012-2013

Op vrijdag 6 en zondag 8 december organiseren we ons jaarlijks scampi- en wildfestijn.
Je kan op vrijdag van 18 tot 22 uur en op zondag van 12 tot 15 uur terecht in onze kantine aan de Ossebeemden te Hofstade.
Dus als het water je in de mond komt bij de gedachte aan een heerlijk bord scampi, je graag eens een lekkere wildgerecht eet of je gewoon geen zin hebt om af te wassen: één adres: Gasthuishofweg 30!

Hopelijk tot dan en alvast smakelijk eten!!!

Met veel spijt hebben we het overlijden moeten vernemen van Rosa Moens. Rosa was jarenlang een zeer gewaardeerde medewerkster van onze club. Vele jaren stond ze achter de toog van onze kantine, zowel tijdens weekdagen als weekends, deed ze de was voor onze ploegen en was ze de vurigste supporter. Als je tijdens de wedstrijd niet hard genoeg je best gedaan had dan was een vermanende je deel. Maar Rosa zag ons allemaal graag, het was haar lange leven om ons van bier en propere truitjes te voorzien. Het wassen en plassen had ze enkele jaren geleden reeds opgegeven en ook haar tapkast heeft ze, met pijn in het hart, twee jaar geleden moeten overdragen aan een jongere generatie, want de benen wilden niet meer mee.
Rosa, we willen je nog een laatste keer bedanken voor al het harde werk dat je voor onze club hebt verricht.

De uitvaart vindt plaats in de kerk van Hofstade op 15 juli om 10 uur.

Trooper

Trooper

Onze Goldpartners