Jeugd

Op zaterdag 1 juni organiseren we onze jeugdinitiatiedag.

Alle jongens en meisjes, geboren tussen 2009 en 2015, zijn welkom om kennis te maken met onze club.
Ook iedereen die al bij ons voetbalt is natuurlijk van harte welkom.

Er is natuurlijk zoals steeds een springkasteel voorzien en voor alle deelneemertjes en deelneemsterjes een drankje en een ijsje.

Dit mag je niet missen…

Dit evenement is gratis en inschrijven starten vanaf 14:00. De training zal beginnen om 14:30 dus allemaal zeker op tijd komen!!!

foto van Ben Claes. Op zaterdag 9 juni organiseren we onze jaarlijkse jeugddag.

Alle jongens en meisjes, geboren tussen 2008 en 2014, zijn welkom om kennis te maken met onze club.
Ook iedereen die al bij ons voetbalt is natuurlijk van harte welkom.

Er is natuurlijk zoals steeds een springkasteel voorzien en voor alle deelneemertjes en deelneemsterjes een drankje en een ijsje.

Dit mag je niet missen…

Dit evenement is gratis en inschrijven kan vanaf 14:30. De training zal beginnen om 15:00 dus allemaal zeker op tijd komen!!!

 

Na de jeugddag is er om 17 uur ook nog een stickerruilmoment. Dus alle stickerverzamelaars, breng je stickers mee, misschien is het jouw geluksdag en vind je niet die laatste zo begeerde sticker…

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Verbroedering Hofstade ook dit jaar weer haar Paastornooi.

In de voormiddag strijden 11 u8 ploegen voor de hoogste eer en in de namiddag zijn het de U10 die mekaar bekampen.

Programma:

Paastornooi V.Hofstade 2018 U8
Paastornooi V.Hofstade 2018 U10

 

In deze bijlage vinden jullie de aangifte voor de verzekering bij een ongeval.

Aangifte-ongevallenformulier

[singlepic id=70 w=320 h=240 float=left]Sinds enkele weken heeft onze club er een ploegje bij, meerbepaald een G-ploeg, een voetbalploegje voor kinderen met een beperking. 
Toen vorig jaar Ronnie Machnicka bij onze club kwam aankloppen met de vraag of zijn twee stiefkinderen, Ronaldo en Amanda, beide kinderen met een vorm van autisme, bij ons konden aansluiten werd hier door de club positief op gereageerd. Ronaldo en Amanda werden ondergebracht in de ploeg van Hans Van Gool.
Ronnie had ook contacten met Recreas (Recreatief Aangepast Sporten) en samen met Hans is hij naar deze mensen toegestapt met de bedoeling wat meer informatie te verkrijgen omtrent de opstart van een  G-voetbalploegje.  Enkele maanden later resulteerde dit in een initiatief waar we binnen de club heel tevreden mee zijn, namelijk onze Grasstuivers, want dat is de naam van deze toffe bende. Als binnekort ook de laatste administratieve beslommeringen,opgelegd door Recreas, van de baan zijn (opstart apart bestuursorgaan, openen aparte rekening e.d.) dan kunnen onze jongens en meisjes heuse wedstrijden en tornooien spelen. 

Spelertjes en speelstertjes van 7 tot 14 met een beperking zijn welkom op de trainingen die elke woensdag doorgaan van 18 tot 19 uur want… hoe meer zielen…hoe meer vreugd.
Ouders die vragen hebben betreffende onze g-ploeg kunnen steeds terecht op ons emailadres grasstuivers@fchofstade.be

Trooper

Trooper

Onze Goldpartners